Szállítás és fizetés

 

ADD LE A RENDELÉSED A TÖBBIT PEDIG BÍZD RÁNK!

A blackdame.hu garantálja, hogy megrendelt termékedet a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, így egyáltalán nem érhet kellemetlen meglepetés! Megrendelésedet követően bármikor keresehetsz minket bizalommal, mindenen információt emailben közlünk veled. A rendelésed állapotáról minden esetben értesíteni fogunk. Amint beérkezett hozzánk a rendelésed, a lehető legrövidebb időn belül előkészítjük és csomagoljuk Neked a termékeket. Miután csomagod elkészült, átadjuk a futárszolgálatnak, vagy az általad választott PickPack pontnak majd SMS-ben  és emailen értesítünk a kiszállítás dátumáról, hogy véletlenül se érjen váratlanul a futár csengetése.

Milyen városokba és országokba kérhetek házhozszállítást?
Nekünk a legkisebb települések sem okoznak gondot, futárszolgálatunkkal az ország bármelyik pontjára eljuttatjuk a csomagodat! Külföldre viszont nem áll módunkban szállítani, köszönjük megértésed!

Mennyibe kerül a házhozszállítás?
A házhozszállítás előre utalás és utánvét esetén is 990 Ft-ba kerül, amit rendelésenként számolunk fel. Ha egyszerre több terméket rendelsz, nem befolyásolja az összeget, csak egyszer számítjuk fel. 12.000 ft feletti vásárlás esetén a szállítás költségeit mi álljuk!

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?
Megrendelésedet kifizetésére három lehetőséged van: 
– Az első lehetőség, hogy a futárnak készpénzben vagy bankkártyával, fizeted ki a terméket és annak szállítási költségét.
– A második lehetőség, hogy előre elutalod számunkra a termék vételárát a szállítási költséggel együtt. Előre utalás esetében kérlek közleményben mindenképpen tüntesd fel a rendelés azonosítódat, így könnyebben és gyorsabban tudjuk feldolgozni a rendelésedet.
– A harmadik lehetőségként választhatod a PayPal fizetést. A PayPal fizetés 5.000 ft feletti vásárlás esetén válik elérhetővé.

Mikor hozza a futárszolgálat házhoz a csomagomat?
Általában 3 munkanapon belül minden csomagunk megérkezik ügyfeleinkhez, ha esetleg valamilyen fennakadás van (pl: nincs készleten jelenleg) e-mailben értesítjük vevőinket így mindenről tudni fogsz!

Close Menu
×

Cart